Hepimiz bedava, ücretsiz şeyleri seviyoruz. Bedava bir kahve veya çay, bedava bir sinema bileti cebimizden para çıkmaması bizi oldukça sevindirir. İşte teknolojinin gelişimi ile birlikte ister iş koşullarında ister sosyal yaşantı da teknolojinin de sağladığı ücretsiz ürünler bizim için önemlidir. bedava – ücretsiz hosting satın alma internet ortamında en çok aranılan kelimelerden biridir. Gerek kişisel kullanımlar için gerekse iş için güvenebileceğiniz hem de bedava-ücretsiz hosting satın alma hizmeti veren siteleri sizler için araştırdık…
Peki neden bedava-ücretsiz hosting farklı olmalı?
Kesinlikle ücretli barındırma planlarını kullanmanız gereken zamanlar olsa da, bazen en son projenizi hızlı bir şekilde başlatmak ve bununla bitirmek istersiniz. Bu durumunuza benziyorsa, şansınız yaver gidiyor demektir. Aşağıda, piyasadaki en iyi ücretsiz hosting siteleri ile nasıl para kazanılacağına derinlemesine bir göz atıyoruz.
% 100 ücretsiz web hosting istediğinizi düşünmek kolay olmakla birlikte; bu genellikle ek ücretler, depolama ve bant genişliği sınırlamaları ve sinir bozucu reklamlar anlamına gelir.
Elbette bu sitelerden ücretli hostinglerden aldığınız hizmetleri alamazsınız. Tam kontrol etmek zordur. Google Adsense’den reklam veremez ve bazı şeyleri yapmanız olanaksızdır. Bu tür hizmetleri daha çok ücretli hostinglerden sağlayabilrisiniz. Bu sitelerle kendinize blog site oluşturablirsiniz.
Herhangi bir yeni işletmede veya kişisel girişimde ücretsiz rotayı aramak insan doğasıdır. Ve bu içgüdüden yararlanmak için düzinelerce şirket ortaya çıktı. Bazı zaman ayırmaya değer; diğerleri sahtedir. Bizimki gibi sitelerle ortaklık kurarak, kalite sağlayıcılar tarafından sunulan en son fırsatlara hakkınız vardır.
Wix.com
Güçlü, tarayıcı tabanlı bir web sitesi oluşturucusu olan Wix.com, temel siteler oluşturmak için basit bir sürükle ve bırak arayüzü istiyorsanız örneğin portföyler, küçük siteler vb. gibi sizin için ideal olabilir.
Kodlama becerilerini geliştirmek, çeşitli video dosyalarını barındırmak veya ilgilendikleri bir uygulamayı barındırmak isteyenler için olmasa da, Wix’i tercih ettiğiniz zaman yol gösterir kolay kurulum ve sağlam özellikleri vardır.
WordPress.com
Çevrimiçileşmeye gelince en tanınmış markalardan biri olan WordPress, tüm web sitelerinin % 30’unu destekliyor. İçerik yönetiminin açık kaynaklı sürümü, site sahiplerinin bir web barındırma planı satın almalarını ve yapılandırmalarını gerektirir. Ancak WordPress.com popüler sistemi bol miktarda çevrimiçi depolama ve destek ile eşleştirerek tüm bu zorlukları ortadan kaldırır.
WordPress’teki en büyük özellik, Wix ve Weebly gibi bazı sürükle ve bırak site oluşturucuları kadar basit olmamasıdır. Ancak yüzlerce tema ve seçilebilecek kişiselleştirme seçeneği ile WordPress, kullanıcılara çevrimiçi bir varlık oluşturma ve büyütme konusunda olağanüstü yüksek bir tavan sunar.
Ücretsiz seviyede bile, WordPress.com kullanıcıları geniş bir depolama alanına ayırır. Bununla birlikte, ayda 20-30 TL kadar düşük maliyetli planlara yükseltme yapmak, daha fazla tema, gelişmiş özelleştirme seçenekleri, daha fazla depolama, e-Ticaret işlevselliği ve SEO araçlarının kilidini açar.
Bir yorum bırakınız...