Bilgisayar ile Android Telefon Arasında Dosya Paylaşma Uygulamaları ∞

Bilgisayar ile Android Telefon Arasında Dosya Paylaşma Uygulamaları

android dosya paylaşma

Android, Google ve Open Handset Alliance tarafından mobil cihazlar için geliştirilmiş, Linux tabanlı işletim sistemidir. Telefon veya tabletleri kullanarak resim, video, müzik ve dosya indiriyoruz. Aynı dosyaları bilgisayara aktarmak ve arkadaşlarınıza göndermek istediğimizde, dosya büyüklüğü nedeniyle gönderemiyoruz. Google Play Store’de yer alan Android dosya paylaşma uygulamalarını kullanarak, tüm verilerinizi bilgisayara aktarabilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Xender

xender dosya paylaşma android

Xender, Andorid, İOS, Windows gibi çeşitli cihazlarla uyumlu çalışır. Uygulamanın Türkçe dil desteği bulunmaktadır. Paylaşmak istediğiniz kişinin uygulama kurmasına gerek kalmadan web tarayıcı özelliğiyle dosya aktarabilirsiniz. Dosya paylaşımında mobil veri kullanılmaz. USB bağlantısı, bluetooth ve program kurulumuna gerek kalmadan karşılıklı olarak dosya aktarımına izin verir. Dosya aktarımı için herhangi bir kısıtlama bulunmuyor. Örneğin, yeni bir telefon aldınız. Eski telefondaki rehber, SMS, müzik, video, uygulama, belge, oyun her şeyi kolay bir şekilde aktarabilirsiniz.

Zapya

zapya android dosya paylaşma

Uygulama mobil veri, Wİ-Fİ bağlantısı ve kablo gerektirmeden dosya aktarımını sağlar. Android, İOS, Windows, MacOS işletim sistemlerine ait cihazlarla uyumlu bir şekilde çalışır. Türkçe dil desteği bulunmuyor. Eski cihazlardan yeni cihaza dosya aktarımında da başarılı bir uygulamadır.

Örneğin, dört kişiye birden aynı videoyu göndermek istiyorsunuz. Hemen bir grup oluşturarak, aynı videoyu aynı anda dört kişiye gönderebilirsiniz. Göndermiş olduğunuz dosyanın arkadaşınıza ulaşıp ulaşmadığını, uygulama içinde yer alan sohbet bölümünden yazarak sorabilirsiniz. Güvenli bir şekilde dosya paylaşmak veya gruba kişi ilave etmek için QR kod teknolojisini kullanabilirsiniz.

Feem V4 Share Files Offlline

feem android dosya paylaşma

Dosya paylaşımının gerçekleştirilmesi için, Wİ-Fİ bağlantısı olması gerekiyor. Aynı yerel ağ bağlantısına sahip cihazların dosya paylaşmasına izin verir. Wİ-Fİ bağlantısı bulunmuyorsa, dosya aktarımı yapmak için erişim noktası oluşturmanız gerekiyor.

Feem uygulaması da diğer dosya paylaşma uygulamaları gibi İOS, Windows, MacOS ve Linux işletim sistemleriyle uyumlu bir şekilde çalışır. Paylaşılan dosyalara web tarayıcısı üzerinden de ulaşabilirsiniz.

SendAnywhere

sendanwhere dosya paylaşma android

Kolay, basit ve sınırsız bir şekilde dosya aktarımı yapabilirsiniz. Wİ-Fİ ve mobil veri olsun, olmasın dosya aktarabilirsiniz. Aktarma esnasında dosyanın orijinalliğini bozmaz. Aktarılan dosyalar 256 bit ile şifrelendirilir. Sosyal medya uygulamalarını kullanarak da dosya aktarabilirsiniz.

Android, İOS, Windows, MacOS, Linux işletim sistemine sahip tüm cihazlarla uyumlu bir şekilde çalışır. Outlook, Chrome, Office 365 Outlook, WordPress, WhaleExtension tarayıcı, program ve içerik yönetim sistemleri için eklentileri vardır.

Sweech Wİ-Fİ File Transfer

sweech android dosya paylaşma

Wİ-Fİ bağlantı şartıyla birlikte sadece Android cihazlarla uyumlu bir şekilde çalışır. Tarayıcılar üzerinden de kullanıldığı için, İOS, Linux, Windows cihazlarda da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Belge, resim, müzik, video ve uygulamaları tüm verilerinizi aktarabilirsiniz. Dosyalara uzaktan müdahale edebilir ve oynatabilirsiniz. URL, NFC ve QR kod kullanarak güvenli dosya paylaşımı yapabilirsiniz. Dosya boyutu ve cihaz sınırı olmadan dosya paylaşmanıza izin verir.

Wİ-Fİ File Transfer

wifi dosya paylaşma uygulaması

Kablosuz bağlantı kullanarak dosya aktarmanızı sağlar. Kolay ve basit ara yüzüne sahip olan uygulamada USB kablo kullanmadan veri aktarmanıza izin verir.Uygulama sadece Android cihazlarla uyumlu bir şekilde çalışıyor.

Uygulamanın bir eksi yönü ise, dosya boyutu sınırıdır. Her dosya başına 5 MB izin veriliyor. Birden fazla dosya yükleme, indirme, silme, kopyalama, yeniden adlandırma, sıkıştırma, SD kart ve harici depolama araçlarını kullanma özellikleri var.

ShareMe

shareme dosya paylaşma

Dünya çapında kullanıcılar tarafından bir numara olarak gösterilen, dosya aktarma uygulamalarından biridir. Tüm Android cihazlarla uyumlu çalışır. Wİ-Fİ ve mobil veri bağlantısına ihtiyaç duymadan, P2P dosya aktarım aracı ile verilerinizi güvenli bir şekilde aktarır. Her türlü dosya paylaşımına izin verir. Paylaşılan dosyalar karışmaması için kategorilere ayrılmıştır. FTP aracılığıyla dosyalarınızı bilgisayara da aktarabilirsiniz.

Google Files

Google files

Cihazınızın deposunu temizleme ve dosya göndermek için geliştirilmiş bir uygulamadır. Uygulama mobil veri ve Wİ-Fİ bağlantısına ihtiyaç duymaz. Dosyalarınızı web ve FTP dosya aktarım özelliğine sahip değildir.

Öneri işaretiyle eski dosyaları silerek cihazınızda yer açabilirsiniz. Arama simgesini kullanarak her türlü dosyayı kolaylıkla bulmanıza yardımcı olur. Dosyalarınızı buluta yedekleyebilirsiniz. Cihazınızı diğer cihazla eşleştirdikten sonra dosyalarınızı arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Bir yorum bırakınız...

*

keyword

Anahtar Kelime Analizi Nedir, Nasıl Yapılır?

İnternet kullanıcılarının internet üzerinde arattıkları terimleri bulmak ve bunları SEO stratejilerinde kullanmak için gerçekleştirilen çalışmaya anahtar kelime analizi denir. Web sitesi oluşturmak isteyenlerin anahtar ...
Python ile Basit Reactive AI Geliştirme

Python ile Basit Reactive AI Geliştirme

Günümüzde gittikçe daha çok ivme kazanan yapay zeka uygulamaları, şirketler kadar kendi yapay zeka uygulamalarını yazmak isteyenlerin de ilgi odağı haline geliyor. Python hakkında ...
pyhton flask

Python Flask Nedir ve Python Flask ile Web Geliştirme

Python ile uygulama geliştirme dendiğinde akla genellikle konsol uygulamaları, veri uygulamaları ve yapay zeka gelir, ancak Python dilinin yoğun olarak kullanıldığı alanlardan birisi de ...

Microsoft Copilot Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Microsoft Copilot, Microsoft'un Windows, Edge, mobil ve Office 365 için yapay zeka aracıdır. Yapay zekanın gelişmesi ve OpenAI GPT'nin popüler olması ile birlikte teknoloji ...
Gmail akıllı yazma

G-mail Akıllı Yazma Özelliğini Açma Kapatma

Akıllı yazma aracı, e-mailler için otomatik tamamlama gibi çalışır. E-maillerin nasıl yazılacağını öğrenir ve cümlelerin tamamlanmasını sağlar. E-mail metinlerinin hızlıca oluşmasını sağlar. Yazarken öneriler ...
IMAP

İmap Nedir? İmap Kullanımının Faydaları

Birçok insan imap nedir bilmemektedir. Gerek günlük hayatta gerekse iş hayatında e-mail kullanımı çok önemlidir. E-mail protokolü sayesinde kişiler her cihazdan e-mailerini kontrol edebilir, ...
mac windows

Mac vs Windows Bilgisayar Özet Karşılaştırma

Bilgisayar teknolojisi, günümüzde büyük ölçüde Windows ve Mac işletim sistemleri üzerine odaklanmış durumda. Her iki işletim sistemi de benzersiz özelliklere ve kullanıcı deneyimine sahiptir ...
Gmail görev oluşturma

G-mail Görev Oluşturma G-mail Alanlar Düzenleme

G-Mail’den görev oluşumu çok basittir. Öncelikle, G-Mail hesabına giriş yaparak, sağ üstteki alan "Görevler"e tıklanmalıdır. Açılacak pencerede, yeni görevin eklenebilmesi için "Görev Ekle"ye tıklanmalıdır ...
MAPI EWS

MAPI EWS Nedir Ne İşe Yarar Ne Amaçla Kullanılır?

Teknolojinin gelişim göstermesi ile birlikte MAPI EWS nedir ne amaçla kullanılır pek çok kişi tarafından merak edilmektedir. İnternet önemli iletişim kaynaklarındandır. Gere iş alanlarında ...
Shopify

Shopify DNS Yönlendirmesini Yapmak Adım Adım

Sahip olduğunuz alan adını Shopify’e yönlendirmek istediğinizde hangi işlemleri gerçekleştirmeniz gerektiğini merak ediyor olabilirsiniz. Shopify DNS Yönlendirmesini Yapmak Adım Adım aktaracağımız bu yazımız sizler ...