Gizlilik & Çerezler Politikası

Bu metin, 07/04/2016 tarihli Resmi Gazete?de yayımlanan 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında kişisel verileri işlenen kimselerin bilgilendirilmesi için hazırlanmış ve yayınlanmıştır. Şirketimize ait internet sitesi üzerinden herhangi bir veya birden fazla kişisel verisini paylaşan kimseler, konu hakkında bilgilendirilmiş ve bu metinde yazan şartları kabul etmiş sayılır.

Bu Gizlilik Politikasında “biz”, “biz” ve “bizim” ifadeleri şu şekilde ifade edilmektedir: Sonsuz Teknoloji.

Bu gizlilik politikası, Sonsuz Teknoloji ürün ve hizmetlerini kullanırken Sonsuz Teknoloji ‘ye sağladığınız bilgileri nasıl kullandığını ve koruduğunu belirler. Bu sadece Sonsuz Teknoloji (https://www.sonsuzteknoloji.com) içerir. Sonsuz Teknoloji bu politikayı gerektiği gibi değiştirebilir. Daha belirgin bir bildirimde bulunacağız (gizlilik politikası değişikliklerini içeren e-posta bildirimi dahil).

1. Sizin hakkınızda hangi bilgileri topluyoruz ve bu bilgileri nasıl kullanıyoruz?

1.1 Hesap ve Profil Bilgileri

Bu forumu kullanmak için genel üye profillerini, forumları, konuları ve yayınları arama ve görüntüleme gibi bir hesap oluşturmanız gerekmez. Bir hesap oluşturmayı seçerseniz, size bazı hizmetler vermemiz için bize bazı kişisel verileri sağlamalısınız. Bu bir ekran adı (örneğin, “Ahmet YILMAZ”), kullanıcı adı (örneğin, ahmet-yılmz) kullanıcı adı (örneğin, ahmtylmz), şifre ve bir e-posta adresi içerir. Görünen adınız ve takma adınız her zaman herkese açıktır, ancak gerçek adınızı veya takma adınızı kullanabilirsiniz. Kayıttan sonra hesap görünen adınız, takma adınız ve kullanıcı adınız aynı. Kullanıcı adını gizli ve güvenli tutmak için ekran adını ve takma adını değiştirmenizi öneririz. Bunları hesap düzenleme sayfanızda değiştirebilirsiniz.

Bir hesabı kaydettikten ve oluşturduktan sonra, bu genel bilgileri ekleme seçeneğiniz de vardır:

  • Üye Başlığı
  • Avatar
  • Biyografi (Hakkımda)
  • Web sitesi
  • İş
  • İmza
  • Sosyal Ağ Hesabı adresleri
  • Yer (Ülke)
  • Saat dilimi
  • Ve topluluğumuzda görüntülenecek profil bilgilerinizle ilgili diğer ayrıntılar.

Ayrıca, Sonsuz Teknoloji’yi kullanılırken aşağıdaki bilgiler toplanabilir (kamuya açık değil):

  • İnternet Protokolü (IP) adresi (kamuya açık değil)
  • Coğrafi konum
  • Tarayıcı tipi ve sürümü (genel değil)
  • İşletim sistemi (herkese açık değil)
  • Yönlendirme kaynağı (herkese açık değil)
  • Ziyaret süresi, sayfa görüntüleme sayısı, web sitesi gezinme ve ilgili diğer göz atma etkinlikleri

Sonsuz Teknoloji üzerindeki çoğu etkinlik, yukarıda belirtilen profil bilgileriniz dahil, herkese açıktır. Ayrıca, konumunuzu profilinizde yayınlamayı da tercih edebilirsiniz. Forumumuzu kullanan diğer kişiler tarafından size bildirilen bilgiler de kamuya açık olabilir. Örneğin, başka kişiler, postalarda @nickname kullanarak bahsetebilirler.

Hizmetlerimiz aracılığıyla sunduğunuz konular, yayınlar ve diğer bilgilerinizden siz sorumlusunuz ve özellikle hassas bilgi ise, kamuoyunda ne yaptığınızı dikkatlice düşünmelisiniz.

Hesabınızı başka bir hizmetteki hesaplara (ör. Facebook girişi) bağlamayı ve diğer hizmetlerin bu hizmetteki hesabınız hakkında bize bilgi göndermesini seçebilirsiniz. Aldığımız bilgileri çapraz gönderme veya çapraz hizmet kimlik doğrulaması gibi özellikleri sağlamak ve topluluğumuzu işletmek için kullanırız. Paylaştığınız üçüncü taraf hesap bilgilerinize dayanarak sizin için topluluğumuzda yeni bir hesap oluşturuyoruz.

1.2 İletişim bilgileri

E-posta adresiniz gibi iletişim bilgilerinizi hesabınızın kimliğini doğrulamak ve bunları – ve hizmetlerimizi – güvenli tutmak ve spam, dolandırıcılık ve kötüye kullanımı önlemeye yardımcı olmak için kullanıyoruz. Ayrıca, hizmetlerimizi kişiselleştirmek için iletişim bilgilerini kullanırız, örneğin, giriş doğrulama, şifre sıfırlama, topluluğumuz hakkında bilgi göndermek ve abone olduğunuz forumlara ve konulara yeni yanıtlar bildirmek için belirli hesap özelliklerini etkinleştiririz. Ayrıca herhangi bir e-posta bildiriminden de çıkabilirsiniz.

Bize e-posta gönderirseniz, isteğinize yanıt vermek için mesajınızın içeriğini, e-posta adresinizi ve iletişim bilgilerinizi saklarız.

1.3 Özel Mesajlar ve Herkese Açık Olmayan İletişim

Daha özel bir şekilde iletişim kurmanızı veya içeriğinizi kimlerin görebildiğinizi kontrol etmenizi sağlayan belirli özellikler sunuyoruz. Örneğin, forum yöneticisi etkinleştirilmişse, bir konu oluşturduğunuzda veya konuyu ilk gönderinin “Özel” düğmesini tıkladıktan sonra “Özel Konuyu Belirle” onay kutusunu işaretleyebilir veya herkese açık olmayan sohbetler yapmak için Özel Mesajları kullanabilirsiniz. Bu gibi durumlarda, iletişiminizi ve bunlarla ilgili bilgileri saklayacağız ve işleyeceğiz. Bu, mesaj içeriğini, görüntüleri, kiminle iletişim kurduğunuz ve topluluğumuzun kullanımını daha iyi anlayacağımız bilgileri, güvenliği korumak ve raporlanan mesajları gözden geçirmek için içerir. Özel Mesajlarınızın içeriğini, gönderdiğiniz kullanıcılarla paylaşıyoruz; Size reklam sunmak için onları kullanmıyoruz. İletişim kurmak için Özel Mesajlar gibi özellikleri kullandığınızda, bu mesajların kopyasını hesabınızdan silmeniz, kopyalayabilmeniz veya saklayabilmeniz durumunda, alıcıların Sonsuz Teknoloji adresinde iletişiminizin kendi kopyasına sahip olduğunu unutmayın. pay.

1.4 Çerezler

Çerez, bilgisayarınızda veya mobil cihazınızda saklanan küçük bir veri parçasıdır. Birçok web sitesi gibi, ek web sitesi kullanım verileri toplamak ve topluluğumuzu işletmek için çerezleri ve benzer teknolojileri kullanıyoruz. Topluluk profillerinin aranması ve aranması gibi topluluğumuzun bir kısmı için çerezler gerekli değildir. Çoğu web tarayıcısı çerezleri otomatik olarak kabul etmesine rağmen, birçok tarayıcı ayarı çerezleri reddetmek veya bir web sitesi bilgisayarınıza bir tanımlama bilgisi yerleştirmeye çalışırken sizi uyarmak için ayarlanabilir. Ancak, çerezleri devre dışı bırakırsanız, bazı topluluk özelliklerimiz düzgün çalışmayabilir. Tarayıcıyı Takip Etme seçeneğini desteklemiyoruz.

Çerezleri aşağıdaki amaçlarla kullanıyoruz

Çerezleri belirlenen amaçlarlarla birlikte
1.4.1 Kimlik Doğrulama – topluluğumuzu ziyaret ettiğinizde sizi tanımak için çerezleri kullanırız. Bir konu oluşturduğunuzda veya misafir olarak (kayıtlı kullanıcı değil) bir yanıt gönderdiğinizde, adınızı ve e-posta adresinizi çerezlerde saklarız. Bu bilgiyi mevcut ziyaretçi içeriğini (başlıklar, mesajlar) algılamak için kullanırız ve içerik moderatörlüğünde (moderatörler tarafından onaylanmamış olsa bile) size gösteririz. İsim, yazar / yazar adı olarak görüntülemek için kullanılır. Ayrıca, yeni bir yanıt gönderdiğinizde veya yeni bir konu oluşturduğunuzda bu içerikleri doldurmak için çerezlerinize adınızı ve e-postanızı saklarız (içerik gönderdiğiniz her seferinde bu bilgileri doldurmaya zorlamazsınız). Kişisel olmayan cihazlarda misafir kaydı seçeneğini kullanmamanızı veya en azından tarayıcı çerezlerini bıraktığınız yerden kaldırmanızı öneririz.

1.4.2 Durum – web sitemize giriş yapıp yapmadığınızı belirlememize yardımcı olması için çerezleri kullanıyoruz.

1.4.3 Güvenlik – çerezleri, kullanıcı hesaplarını korumak için kullanılan güvenlik önlemlerinin bir unsuru olarak kullanıyoruz, bunlar arasında giriş kimlik bilgilerinin hileli kullanımını önleme ve genel olarak web sitemizi ve hizmetlerimizi korumak için kullanıldık.

Servis sağlayıcılarımız tarafından kullanılan çerezler

1.4.4 Servis sağlayıcılarımız çerezleri kullanır ve web sitemizi ziyaret ettiğinizde bu çerezler bilgisayarınızda saklanabilir.

1.4.5 Web sitemizin kullanımını analiz etmek için Google Analytics kullanıyoruz. Google Analytics, web sitesi kullanımı hakkındaki bilgileri çerezler aracılığıyla toplar. Web sitemize ait bilgiler, sitemizin kullanımı hakkında rapor oluşturmak için kullanılmaktadır. Google’ın gizlilik politikası şu adreste mevcuttur:  https://www.google.com/policies/privacy/ .

1.4.6 Google AdSense ilgi alanına dayalı reklamları web sitemizde yayınlarız. Bunlar, Google’ın ilgi alanlarınızı yansıtması için uyarlanmıştır. Web sitemizde Google AdSense reklamlarını yayınlıyoruz. İlgi alanlarınızı belirlemek için Google, davranışlarınızı web sitemizdeki ve web’deki diğer web sitelerinde çerezleri kullanarak izler. Bu davranış takibi, Google’ın diğer web sitelerinde gördüğünüz reklamları ilgi alanlarınızı yansıtacak şekilde uyarlamasını sağlar (ancak web sitemizde ilgi alanına dayalı reklamlar yayınlamıyoruz). Aşağıdakileri ziyaret ederek tarayıcınızla ilişkili ilgi alanı kategorilerini görüntüleyebilir, silebilir veya ekleyebilirsiniz: https://adssettings.google.com. Bu ayarları kullanarak ya da Network Advertising Initiative’in çoklu tanımlama bilgisi devre dışı bırakma mekanizmasını kullanarak da AdSense iş ortağı ağ çerezini devre dışı bırakabilirsiniz: http://optout.networkadvertising.org. Ancak, bu devre dışı bırakma mekanizmaları kendileri de çerezleri kullanır ve çerezleri tarayıcınızdan temizlerseniz, devre dışı bırakmanız engellenmez. Belirli bir tarayıcıyla ilgili bir optimizasyonun sürdürülmesini sağlamak için, şu adresteki Google tarayıcı eklentilerini kullanmayı düşünebilirsiniz: https://support.google.com/ads/answer/7395996.

1.5 Log Verileri

Bir hesap oluşturmamış olsanız bile, “Log Veri” olarak adlandırdığımız, topluluğumuzla içeriği görüntülediğinizde veya başka bir şekilde etkileşimde bulunduğunuzda bilgi alıyoruz. Örneğin, web sitelerimizi ziyaret ettiğinizde topluluğumuzda oturum açın, e-posta bildirimlerimizle etkileşimde bulunun, sizinle ilgili bilgileri alabiliriz. Bu Log Verileri, IP adresiniz, tarayıcı türünüz, işletim sisteminiz, yönlendiren web sayfanız, ziyaret ettiğiniz sayfalar, konum, mobil operatörünüz, cihaz bilgileriniz (cihaz ve uygulama kimlikleri dahil), arama terimleri ve çerez bilgileri gibi bilgileri içerir. Hizmetlerimizi işletmek ve güvenli, güvenilir ve sağlam performanslarını sağlamak için Log veri kullanıyoruz. Bize verdiğiniz bilgileri ve hangi verileri ilgilendiğiniz ve hangi dilleri konuştuğunuz gibi girişimler yapmak için Log verileri ve üçüncü tarafların verileri de dahil olmak üzere aldığımız verileri kullanırız. Bu, hizmetlerimizi sizin için daha iyi tasarlamamıza ve size gösterdiğimiz içeriği kişiselleştirmemize yardımcı olur.

2. Paylaştığımız Bilgiler ve Açıklamalar

2.1 Topladığımız bilgileri nasıl paylaşıyoruz?

Topluluğumuzda sağladığınız bilgilerin, bilgileri yayınlamak için kullandığınız hesapla ilişkili profil bilgileri de dahil olmak üzere, bu web sitelerine erişen herkesin okuyabileceği, toplanabileceği ve kullanılabileceğini bilmelisiniz. Yayınlarınız ve belirli profil bilgileriniz, hesabınızı sonlandırdıktan sonra bile kalabilir. Bu Servislere girdiğiniz bilgilerin hassaslığını dikkate almanızı öneririz. Bilgilerinizin bizim tarafımızdan işletilen herkes tarafından erişilebilen web sitelerinden kaldırılmasını istemek için lütfen bize ulaşın. Bazı durumlarda bilgilerinizi kaldıramayabiliriz. Bu durumda, neden ve neden yapamayacağımızı size bildiririz.

2.2 Üçüncü taraflarla paylaşma

2.2.1 Servis sağlayıcıları: Bilgileri, hizmetlerimizi çalıştırmamıza, sunmamıza, iyileştirmemize, bütünleştirmemize, özelleştirmemize, desteklememize ve pazarlamamıza yardımcı olan üçüncü taraflarla paylaşıyoruz. Web sitesi ve uygulama geliştirme, barındırma, bakım, yedekleme, depolama, sanal altyapı, ödeme işleme, analiz ve diğer hizmetler sunmak için üçüncü taraf hizmet sağlayıcılarla birlikte çalışıyoruz. Bir servis sağlayıcının sizin adınıza hizmet gerçekleştirmenizle ilgili bilgilere erişmesi gerekiyorsa, bilgilerinizi korumak için tasarlanan politikalar ve prosedürler de dahil olmak üzere bizden yakın talimatlar alırlar.

Yöneticilerimiz, topluluk içinde üçüncü taraf uygulamaları yükleyerek yeni işlevler eklemeyi veya topluluğun davranışını değiştirmeyi seçebilir. Bunu yapmak, üçüncü taraf uygulamaları hesabınıza ve adınız, e-posta adresiniz ve bu uygulamalarla bağlantılı olarak kullanmayı seçtiğiniz herhangi bir içerik gibi sizinle ilgili bilgiler verebilir. Üçüncü taraf uygulama politikaları ve prosedürleri tarafımızca denetlenmez ve bu gizlilik politikası, üçüncü taraf uygulamalarının bilgilerinizi nasıl kullandığını kapsamaz. Gizlilik ve bilgi işleme uygulamaları hakkında daha fazla bilgi edinmek için uygulamalarına veya hizmetlerine bağlanma veya bunları kullanmadan önce üçüncü tarafların gizlilik politikalarını gözden geçirmenizi öneririz. Bu üçüncü taraflarla paylaştığınız hakkındaki bilgilere itiraz ederseniz, lütfen bize ulaşın ve en kısa zamanda bize bildirin. Aşağıda topluluğumuzda kullandığımız üçüncü taraf hizmetleri vardır:

  • Akismet (by Automattic Inc.) – Milyonlarca WordPress sitesini koruyan spam savaş hizmeti. Otomatik Gizlilik Politikası: https://automattic.com/privacy/
  • reCAPTCHA (Google’dan) – İnternet kullanıcılarını gittikleri her yerde spam ve kötüye kullanımdan korur. Google Gizlilik Politikası: https://policies.google.com/privacy

2.2.2 Üçüncü Taraf Sitelere Bağlantılar: Topluluğumuz, sizi gizlilik uygulamaları bizimkilerden farklı olabilecek başka web sitelerine veya hizmetlere yönlendiren bağlantılar içerebilir. Bu üçüncü taraf sitelerin herhangi birine bilgi gönderirseniz, bilgileriniz gizlilik politikalarına tabidir, buna değil. Ziyaret ettiğiniz web sitelerinin gizlilik politikasını dikkatlice okumanızı öneririz.

2.2.3 Sosyal Medya Widget’ları: Hizmetler, sizi gizlilik uygulamaları bizimkilerden farklı olabilecek başka web sitelerine veya hizmetlere yönlendiren bağlantılar içerebilir. Bu üçüncü taraf sitelere herhangi bir şekilde kullandığınız ve herhangi bir bilginiz, gizlilik politikalarına tabidir, buna değil.

2.2.4 Üçüncü Taraf Widget’ları: Hizmetlerimizden bazıları Facebook “paylaş” veya Twitter “tweet” düğmeleri gibi widget ve sosyal medya özelliklerini içerir. Bu widget’lar ve özellikler, IP adresinizi, Hizmetler’i ziyaret ettiğiniz sayfayı toplar ve özelliğin düzgün çalışmasını sağlamak için bir çerez ayarlayabilir. Widget’lar ve sosyal medya özellikleri ya bir üçüncü taraf tarafından barındırılıyor veya doğrudan Hizmetlerimiz’de barındırılıyor. Bu özelliklerle etkileşimleriniz, bunu sağlayan şirketin gizlilik politikasına tabidir.

2.2.5 4 Çevrimiçi market: Mailchimp.com aracılığı ile e-mail adresi abonelik bilgisi toplanmaktadır. Toplanan e-mail adresleri sizlerin onayı ile abonelik sırasında tercihleriniz doğrultusunda özel kampanya bilgileri e-mail adresinize gönderilmektedir. Gönderiler spam içerikli değildir.

2.3 Hukuk, Zarar ve Kamu Çıkarları

Bu Gizlilik Politikasında veya kontrollerimizde aksi takdirde size verebileceğimiz herhangi bir şeye rağmen, bir kanuna, yönetmeliğe, yasal sürece veya hükümete uymanın makul bir şekilde gerekli olduğuna inanıyorsak, kişisel verilerinizi koruyabilir, kullanabilir veya ifşa edebiliriz. istek; herhangi bir kişinin güvenliğini korumak için; Platformumuzun güvenliğini veya bütünlüğünü korumak için, hizmetlerimizdeki spam, kötüye kullanım veya kötü amaçlı aktörlerin engellenmesine yardımcı olmak veya hizmetlerimizden içerik veya hesapları neden kaldırdığımızı açıklamak için; dolandırıcılık, güvenlik veya teknik sorunları ele almak için; veya hizmetlerimizi kullananların haklarını veya mallarını veya haklarını veya mülkiyetini korumak. Bununla birlikte, bu Gizlilik Politikasındaki hiçbir şey, bir hükümetin de dahil olmak üzere, kişisel verilerinizi ifşa etme talebi de dahil olmak üzere üçüncü taraflara verebileceğiniz yasal savunma veya itirazları sınırlandırmaya yönelik değildir.

2.4 Kişisel Olmayan Bilgiler

Topluluk istatistiği (çevrimiçi kullanıcılar, ziyaretçiler, bir konunun şu anki izleyicileri, vb.) Gibi toplu olmayan verileri, belirli bir bağlantıya tıklayan kişi sayısını (konu sayısı sayısı gibi) kişisel olmayan verileri paylaşırız veya ifşa ederiz. ) veya bir konudaki bir ankete oy verdiler (sadece biri olsa bile).

3. Bilgilerinize nasıl erişilir ve kontrol edilir?

3.1 Kişisel Verilerinize Erişme veya Düzeltme

Bilgilerinizi kullanmamıza itiraz etmek için bilgilerinizin bir kopyasını isteme hakkınız vardır. Topluluğumuzda bir hesap kaydettiyseniz, bize sağladığınız ve hesabınızla ilişkilendirdiğiniz kişisel verilere erişmek, bunları düzeltmek, düzeltmek veya değiştirmek için size araçlar ve hesap ayarları sunuyoruz. Oluşturulan içeriğiniz (gönderiler) dahil olmak üzere hesap bilgilerinizi indirmeyi isteyebilirsiniz. Ayrıca kişisel verilerinizin düzeltilmesini, silinmesini veya değiştirilmesini isteyebilirsiniz.

İsteğiniz ve tercihleriniz bazı durumlarda sınırlı olabilir: örneğin, isteğinizi yerine getirmesi başka bir kişi hakkında bilgi verirse veya sizin veya yöneticinizin yasalarca izin verdiği bilgileri veya geçerli yasal menfaatlere sahip olmanız durumunda bilgileri silmeniz istenirse. Verileri üçüncü taraflarla paylaşmamızı istediğiniz durumlarda, örneğin, üçüncü taraf uygulamaları yükleyerek, bilgilerinizin silinmesini veya başka bir şekilde kısıtlanmasını sağlamak için doğrudan bu üçüncü taraf hizmet sağlayıcılarla iletişim kurmanız gerekir.

3.2 Kişisel Verilerinizi Silme

Hesabınızın silinmesini isteyebilirsiniz. Bu kişisel verileri, profil verilerini, oluşturulan içeriği, günlükleri vb. Içerecektir. Çerezler sizin tarafınızdan silinmelidir. Hemen hemen tüm tarayıcılarda çerezleri silme seçeneği vardır.

Arama motorlarının ve diğer üçüncü tarafların, topluluğumuzdan bilgileri sildikten sonra bile, profil bilgileriniz gibi herkese açık bilgilerinizin kopyalarını hala tutabileceğini unutmayın.

3.3 İşlemeyi Kısıtla

3.3.1 Bilgilerinizi kullanmayı bıraktığımıza dair talep: Bazı durumlarda, bilgilerinizin uygun haklara sahip olmadığına inandığınız yerlerde bilgilerinize erişmemizi, saklamamayı, kullanmamayı ve başka bir şekilde işlemeyi durdurmamızı isteyebilirsiniz. Örneğin, sizin izniniz olmadan sizin için bir topluluk hesabının oluşturulduğunu düşünüyorsanız veya artık aktif bir kullanıcı değilseniz, hesabınızı silmemizi isteyebilirsiniz (bize ulaşın). Bilgilerinizi sınırlı bir amaç için kullanmaya devam etmemizi bize verdiğinizde, bu onayı almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz, ancak bu, o tarihte gerçekleşmiş olan herhangi bir işlemi etkilemeyecektir. Ayrıca, bizimle iletişime geçerek pazarlama amaçlı bilgilerinizin kullanımından vazgeçebilirsiniz. Bu tür taleplerde bulunduğunuzda, isteğinizi araştırmak ve kolaylaştırmak için zamana ihtiyacımız olabilir. Bilgilerinizi kullanmaya devam etme hakkımız olup olmadığına dair bir gecikme ya da anlaşmazlık varsa, yöneticiniz itirazda bulunmadığı sürece (mümkün ise), talebiniz onurlandırılıncaya ya da uyuşmazlık çözülene kadar bilgilerinizin daha fazla kullanımını kısıtlayacağız. Bir üçüncü taraf uygulamasıyla paylaştığınız hakkındaki bilgilere itiraz ederseniz, lütfen uygulamayı devre dışı bırakın veya bunu yapmak için yöneticinize başvurun.

3.3.2 İletişimi devre dışı bırakma:

Her e-postadaki abonelikten çıkma bağlantısını kullanarak, Abonelik ayarlarınızı Profilim> Abonelik sayfasından veya abonelikler aracılığıyla güncelleyerek abone olduğunuz forumlar ve gönderilerinizle ilgili e-posta bildirimlerini veya promosyon amaçlı iletişimleri almamayı tercih edebilirsiniz. İletişim bilgilerinizin promosyon e-posta listemizden veya kayıt veritabanımızdan kaldırılması için aşağıda belirtilen şekilde bizimle iletişime geçebilirsiniz.

3.4 Veri taşınabilirliği

Veri taşınabilirliği, bazı bilgilerinizi cihazlarınızda tutabileceğiniz veya diğer topluluklarla paylaşabileceğiniz bir biçimde edinme kabiliyetidir. Bağlamıza bağlı olarak, bu, bazı bilgileriniz için geçerlidir, ancak tüm bilgileriniz için geçerli değildir. Talep ederseniz, temel hesap bilgilerinizin elektronik bir dosyasını ve tek kontrolünüz altında olduğunuz alanlardaki, konularınız (sadece gönderilerinizde olduğu gibi), diğer konulardaki cevaplarınız, özel mesajlarınız gibi oluşturduğunuz bilgileri size sağlayacaktır. ve konuşmalar (sadece mesajlarınızla), vb …

4. Topladığımız bilgileri nasıl depolarız ve saklarız

Topladığımız bilgileri barındırmak için veri barındırma hizmeti sağlayıcılarını kullanıyoruz ve verilerinizi korumak için teknik önlemleri kullanıyoruz. Bilgilerinizi korumak için tasarlanan önlemleri uygularken, hiçbir güvenlik sistemi aşılamaz ve İnternet’in doğası gereği, verilerin İnternet üzerinden aktarımı sırasında veya sistemlerimizde saklandıklarında veya başka bir şekilde bizim bakımlarımızda saklandığından emin olamayız. başkaları tarafından saldırıya karşı güvenli.

5. Çocuklar ve Topluluğumuz

Topluluğumuz çocuklara yönelik değildir ve 13 yaşın altındaysanız hizmetlerimizi kullanamazsınız. Ayrıca, ülkenizdeki kişisel verilerinizin işlenmesine izin vermek için yeteri kadar yaşlı olmalısınız (bazı ülkelerde izin verebiliriz) sizin adınıza bunu yapmak için ebeveyn veya veli.

6. Çevrimiçi Gizlilik Politikası Sadece

Bu çevrimiçi gizlilik politikası yalnızca web sitemiz aracılığıyla toplanan bilgiler için geçerlidir ve çevrimdışı olarak toplanan bilgiler için geçerli değildir.

7. Bu Politikanın Onayınız

Sitemizi kullanarak Gizlilik Politikamıza onay vermiş oluyorsunuz.

8. Bu Gizlilik Politikasında Yapılan Değişiklikler

Gizlilik Politikamızı zaman zaman güncelleyebiliriz. Bu sayfada yeni Gizlilik Politikasını yayınlayarak herhangi bir değişikliği size bildireceğiz.

Değişikliğin yürürlüğe girmesinden önce ve bu Gizlilik Politikasının en üstündeki “yürürlüğe girme tarihi” ni güncellemeden önce, size e-posta ve / veya Hizmetimiz hakkında önemli bir bildirim göndererek bildiririz.

Herhangi bir değişiklik için bu Gizlilik Politikasını periyodik olarak gözden geçirmeniz önerilir. Bu Gizlilik Politikasındaki değişiklikler, bu sayfada yayınlandıklarında geçerlidir.

9. Bize Ulaşın

Bu Gizlilik Politikası ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin veya topluluğumuzda herkese açık veya özel bir konu açın.