Android Telefonda Fotoğraf Çekerken Bildirimler Nasıl Kapatılır? | Sonsuz Teknoloji Sonsuz Teknoloji

Android Telefonda Fotoğraf Çekerken Bildirimler Nasıl Kapatılır?

kamera bildirim
Akıllı telefonların kameraları artık çok güçlü ve insanlar telefonla fotoğraf çekmeyi çok sık kullanıyor. Telefonlar uygulama ile dolu olduğundan fotoğraf çekerken bildirimlerin sizi rahatsız etmesini önleyen bir uygulama da vardır. Hem ücretsiz hem de kullanımı kolay bir uygulama.

Kamera Uygulamasını Kullanırken Bildirimler Nasıl Engellenir

Fotoğraf çekerken bildirim gelmesi rahatsızlık vericidir. Bildirimleri tamamen kapatmak da bir çözüm olabilir. Ancak, bildirimlerine ihtiyacınız olan uygulamalar vardır. Bu nedenle telefonla fotoğraf çekerken bildirimler ile rahatsız edilmek istemiyorsanız aşağıda açıklanan uygulamayı kullanabilirsiniz.

MacroDroid, çeşitli tetikleyiciler ve eylemler ayarlamaya izin veren bir uygulamadır, ancak bu makalede kamera uygulamasını kullanırken bildirimleri nasıl devre dışı bırakacağınızı gösterilecektir.

MacroDroid (1)

1. Uygulamayı ilk başlattığınızda, kırmızı “Makro Ekle” düğmesine ve ardından “Uygulamalar” seçeneğine dokunun.

MacroDroid (2)

2. Uygulamalar seçeneğine bastıktan sonra, altında dört seçenek görünecektir. “Uygulama Çalıştırılması / Kapatılması

“na dokunun. Karşınıza iki seçenek çıkacaktır. “Uygulama Çalıştırıldığında“seçeneğini seçin. Kontrol edebileceğiniz uzun bir uygulama listesi göreceksiniz, kamera uygulamasını seçin.

MacroDroid (3)

3. Devam etmek için uygulamaya erişilebilirlik erişimi vermeniz gerekir. Uygulama sizi cihazınızın ayarlarından erişebileceğiniz yere götürecektir.

MacroDroid (4)

4. Bu, yaptığınız işleme bir eylem ekleyeceğiniz bölümdür. Tetiklemeler sekmesinin sağındaki Eylemler sekmesine dokunun. Tamamen aşağı kaydırın ve Ses seçeneğine dokunun. Ekstra seçenekler göründüğünde, Öncelik Modu / Rahatsız Etmeyin üzerine dokunun.

MacroDroid (5)

5. “Rahatsız Etmeyin” modunu açmadıysanız, uygulama sizden yapmanızı isteyecektir. Üzerine dokunduktan sonra, hangi bildirimlerin geçebileceğini seçmeniz gerekir. Aşağıdaki seçeneklerden birini seçebilirsiniz: Tümüne izin ver, Öncelikli Bildirimlere İzin Ver, Hepsini Engelle ve Sadece Alarm. Bildirimleri daha sonra eski haline almak için aynı yerden Tümüne izin ver

seçeneğini seçmeniz yeterli olacaktır.

MacroDroid (6)

6. Değişiklikleri kaydetmek için sağ alttaki onay işaretine dokunun ve oluşturduğunuza bir ad vermeye hazır olun.

 

Bir yorum bırakınız...

*

Mac

Mac Cihazlarda Uygulamalar Nasıl Parola ile Korunur?

Mac cihazlarda uygulamalar nasıl parola ile korunur? Her ne kadar Parola ile ...
Moto E7

Motorola Yeni Akıllı Telefonunu Duyurdu! Karşınızda Moto E7

Bir dönemin en popüler akıllı telefon üreticilerinden biri olan Motorola, düzenlediği özel ...
Foursquare

Foursquare’de Rota Nasıl Bulunur?

Telefonların akıllanması ile birlikte hayatımız sanal dünya ile birleşti ve Foursquare gibi ...
clipboard nedir

ClipDrop Nedir? ClipDrop Uygulaması Nasıl Kullanılır?

Son zamanlarda adını duymaya başladığımız ve özellikle grafik tasarım işleri ile uğraşan ...
deepfake

Deep Fake Nedir? Deep Fake Nasıl Yapılır?

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte hayatımıza daha önceden hiç duymadığımız terimler girmeye başladı ...
gürültü engelleyici kulaklıklar

Gürültü Engelleyici Kulaklıklar Nasıl Çalışır?

Gürültü giderici özelliği ile son yılların popüler kulaklık seçeneklerinden biri olan gürültü ...
twitter otomatik engelleme

Twitter Yeni Bir Özelliğe Daha Kavuşuyor! Twitter Otomatik Engelleme Nedir?

Twitter her geçen zamanda aldığı güncellemeler ile birlikte kendi bünyesine yeni özellikler ...
Xiaomi Garanti Sorgulama

Xiaomi Garanti Sorgulama Nasıl Yapılır? Delta Garanti Sorgulama

Xiaomi garanti sorgulama nasıl yapılır? Delta garanti sorgulama işlemleri nasıl yapılır? Garantili ...