Android cihazlar için tasarlanmış ve oldukça gelişmiş özelliklere sahip olan klavye uygulamaları bulunmaktadır. Kullanıcılar, teknik olarak gelişmiş özelliklere sahip olan mobil klavye uygulamalarını kullanarak profesyonel bir yazı deneyimi yaşayabilmektedir. Kullanıcı, deneyimini en üst düzeye çıkaran bu uygulamalar, aynı zamanda ücretsiz olarak da kullanılabilmektedir.
Tüm bunların yanı sıra Türkçe dil desteğine de sahip olan mobil klavye uygulamaları, Google Play mağazasından kolaylıkla ve pratik bir şekilde indirilebilmektedir. Peki, 2021 yılında kullanılabileceğiniz en iyi Android klavye uygulamaları hangileridir? Dilerseniz, Android kullanıcıları tarafından merak edilen bu sorunun yanıtını gelin ayrıntılı olarak birlikte inceleyelim.
5 Muhteşem Android Klavye Uygulaması
Android klavye uygulamaları listesini, siz değerli okuyucularımız için özel olarak hazırladık. Sizlerde hazırladığımız bu içeriği inceleyebilir ve bu uygulamaları kullanarak yazma deneyiminizi en üst düzeye çıkarabilirsiniz. İşte, özellikleriyle dikkat çeken en iyi klavye uygulamaları…
1. Microsoft SwiftKey Uygulaması
Microsoft SwiftKey, teknik olarak oldukça gelişmiş özelliklere sahip olan mobil klavye uygulamalarından biridir. Yazma stilinizi öğrenen bu uygulama, kullanıcıların daha hızlı bir yazı deneyimi yaşayabilmesi için akıllı öneri sistemini kullanmaktadır.
Tüm bunların yanı sıra kaydırarak yazı yazma özelliğine de sahip olan bu uygulama, kullanıcılarına 100 farklı tema seçeneği de sunmaktadır. Ayrıca, Türkçe dil desteği ile birlikte kullanıma sunulan bu uygulama, tamamen ücretsiz bir şekilde de kullanılabilmektedir.
2. En İyi Android Klavye Uygulamaları: Yandex Klavye
Yandex klavye, otomatik yazı düzeltme sistemi ile birlikte kullanıcıların karşısına gelen uygulamalardan biridir. En iyi telefon klavye uygulamaları listesinde yer alan Yandex Klavye, aynı zamanda çeviri özelliğine de sahiptir. Kullanıcılar, tek bir tıklama ile metinlerini çevirebilmekte ve paylaşabilmektedir.
Google Play mağazasında ücretsiz olarak kullanılabilen bu uygulama da sesli veri girişi özelliği de yer almaktadır. Sesli veri girişi özelliğinin yanı sıra emoloji ve GİF desteğine de sahip olan Yandex klavye uygulaması
3. Tambu Klavye Uygulaması
Tambu klavye, ücretsiz klavye uygulamaları listesinde de yer almaktadır. Yüzlerce farklı temaya sahip olan bu uygulama sayesinde kullanıcılarda, klavyelerini özelleştirebilmektedir. Tamamen yenilenen alt yapısı ile birlikte Google Play mağazasında indirilmeye sunulan Tambu klavye de çeviri özelliği de bulunmaktadır.
Kullanıcılar, klavyenin çeviri özelliğini kullanarak tek bir tıklama ile metinlerini çevirebilmektedir. Android telefonlar için özel olarak geliştirilen ve ücretsiz bir kullanıma sahip olan Tambu klavye, kullanıcılarına 800’ den fazla GİF ve emoloji desteği de sunmaktadır.
4. Tamo Klavye Uygulaması
Tamo klavye uygulaması, tamamen özelleştirilebilir bir yapıya sahiptir. Kullanıcılar, klavyenin ayarlar kısmına giriş yaparak klavye yüksekliğini ayarlayabilmekte, yazı boyutunu değiştirebilmekte ve gece modunu aktif edebilmektedir.
Tüm bunların yanı sıra pil tüketimini de arttırmayan bu uygulamada çeviri özelliği de yer almaktadır. Kullanıcılar, tıpkı diğer Android klavye uygulamalarında olduğu gibi tek bir tıklama ile metinlerini çevirebilmektedir.
5. Kika Klavye Uygulaması
Kika klavye uygulaması, son derece renkli tasarıma sahip olan mobil uygulamalardan biridir. Emoloji desteğine de sahip olan bu klavye uygulamasında yüzlerce farklı GİF de bulunmaktadır. Hızlı yazma desteği ve yapay zekâ teknolojisi ile dikkat çeken Kika klavye uygulaması, 150 farklı dili de desteklemektedir.
Tüm bunların yanı sıra Android klavye uygulamaları listesinde de bulunan bu uygulama, Google Play mağazasından ücretsiz bir şekilde indirilebilmektedir. Kullanıcılar, Google Play mağazasından indirdiği bu uygulamayı özelleştirebilmekte ve 3000’ den fazla temadan istediğini seçebilmektedir.
Bir yorum bırakınız...