Periscope Hesabı Nasıl Silinir? | Sonsuz Teknoloji

Periscope Hesabı Nasıl Silinir?

periscope

Twitter tarafından ilk olarak canlı yayınların açılması için ortaya koyulan uygulama popülerliğini yitirmesi ile Periscope hesabı nasıl silinir sorusunun sorulmasına yol açtı. Başlangıçta bu isimle anılan uygulama sosyal medya devi Twitter tarafından ortaya koyulmuştu. Belirli profillerin canlı yayın açmasına izin verilen uygulama zamanla gelişim gösterdi.

Geçen zamanla birlikte Google Play üzerinden de indirilmeye uygun hale getirildikten sonra birçok kullanıcı uygulamaya erişmeye başladı. Erişim arttıkça uygulamanın amacında da değişiklikler meydana geldi. Özellikle ülkemiz sınırlarında farklı amaçlar doğrultusunda yayınlar açıldı. Yasak olmasına rağmen canlı maç yayınları, müstehcen yayınlar bunların arasında yer aldı. Kullanıcılar da bu durumdan rahatsız olmaya başladı.

Periscope Hesap Silme Adımları

Periscope gelişen zamanla birlikte Scope adı ile anılmaya başlandı ve uygulama içerikleri değiştikçe Periscope hesap silme adımları araştırılmaya başlandı. Uygulamada mevcut profil hesaplarının silinmesi oldukça kolaydır. Telefon ya da tablette bulunan uygulamalar üzerinden birkaç adım izlenerek hesapların silinmesi mümkündür.

periscope hesap silme

Silme adımlarını uygulamak için ilk olarak uygulamanın mevcut olması gerekir. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra fotoğrafta gösterilen ‘Profil’ kısmına tıklanmalıdır.

periscope profil
İkinci adım olarak çıkan seçenekler arasından ‘Ayarlar’ bölümüne tıklayın.

periscope hesabı devre dışı bırakma

Ayarlar kısmına giriş yaptıktan sonra alt sıralarda yer alan Hesap kategorisinin altında yer alan ‘Hesabı Devre Dışı Bırak’ seçeneğine tıklayın.

hesap devre dışı bıralıkdı

Uygulama tarafından kişilere belirli bir mesaj iletilecektir. Bu mesajı gördükten sonra sağ alt tarafta bulunan ‘Devre Dışı Bırak’ seçeneğine tıklandıktan sonra hesap silme işlemi tamamlanmış olacaktır.

Periscope Hesap Kurtarma Nasıl Yapılır?

periscope silindi

Periscope hesap silme linki ile hesabı silmekte pek tabi mümkündür. Uygulama içerisinden ya da bu şekilde hesaplarını tamamen silen bireyler sonrasında fikirlerini değiştirebilir. Bu gibi durumlarda ise endişelenmeye gerek yoktur. Özellikle ilk 15 gün içerisinde silme işlemi uygulanan hesabı kurtarmak kişiler tarafından mümkün kılınmaktadır.

Twitter, Facebook ya da İnstagram uygulamalarında olduğu gibi bu uygulama içinde hesap silme işlemleri aynı şekilde ilerlemektedir. Hesabınızı tamamen silmeye çalıştığınızda tekrar hesabınızı açmanız gerektiğinde uygulamayı indirip kullanıcı adı ve parolanız ile giriş yapmanız yeterli olacaktır. İşlem uygulandığında direkt olarak tamamen silme gerçekleşmez. İlk 15 gün ya da bir ay içerisinde hesabınıza tekrar erişebilmeniz mümkündür.

Bir yorum bırakınız...

*