Snapchat Hesabı Nasıl Silinir – Dondurulur? | Sonsuz Teknoloji Sonsuz Teknoloji

Snapchat Hesabı Nasıl Silinir – Dondurulur ?

Snapchat Hesabı Nasıl Silinir

Snapchat, milyonlarca kullanıcıya sahip popüler bir sosyal medya uygulamasıdır. Kişiler bu uygulama aracılığı ile sohbet edebilir; çeşitli efektler ve filtreler ile video ya da fotoğraf paylaşımı yapabilirler. Snapchat dondurma ya da snapchat hesap silme işlemi; aynı anda yapılabilen bir işlemdir. Fakat bu işlemler esnasında oldukça dikkatli olunması gerekmekte; aksi takdirde hesabınızı dondurmak isterken tamamen silebilirsiniz. Snapchat hesap silme ya da dondurma işlemi yalnızca Snapchat’in remi internet sitesi üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

Snapchat hesabı esasında tek bir işlem ile devre dışı ( dondurma ) bırakılıyor ya da siliniyor. Devre dışı bırakma süreniz dolduktan sonra; silme işleminizi geri almadığınız takdirde ise; hesabınız kalıcı bir şekilde siliniyor. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra uygulamayı yeniden indirmeniz ya da Snapchat resmi internet sitesine girmeniz gerekiyor.

Snapchat Hesabı Nasıl Silinir

Snapchat Hesabı Nasıl Silinir ?

  1. Bu adresten Snapchat resmi sitesinde yer alan hesap silme sayfasına giriş yapın.
  2. Kullanıcı adınızı ve şifre girdikten hemen sonra; “hesaba giriş yap” butonuna tıklayın.
  3. Açılan ekranda çıkan alanlara yeniden kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin.
  4. Kayıt yaparken Snapchat hesabınıza girdiğiniz telefon numaranıza gelen kodu ekranda yer alan alana girin.
  5. Çıkan ekrandan hesap silme seçeneğini seçin.
  6. İşleminiz tamamlandıktan hemen sonra; açık pencereleri kapatın.

Yukarıda yer alan adımları takip ederek; Snapchat hesabınızı silebilir ya da dondurabilirsiniz. Fakat bu işlemleri gerçekleştirirken; dikkat etmeniz gereken oldukça önemli bir husus bulunuyor. Bu işlem aynı zamanda Snapchat hesabınızın dondurulmasını ( devre dışı bırakma ) sağlayacak bir işlemdir. Yukarıda sıraladığımız tüm maddeleri teker teker tamamladıktan sonra hesabınız 30 gün boyunca kapalı bir durumda kalacaktır.

Bu süre içerisinde hesabınızı kimse göremeyecek. Eğer pişman olup geri dönmek isterseniz; uygulamaya kullanıcı adı ve şifre bilgileriniz ile giriş yapabilirsiniz. Eğer 30 gün içerisinde hesabınıza herhangi bir şekilde giriş yapmazsanız; hesabınız 30 günün sonunda otomatik olarak tamamen silinecektir.

Snapchat dondurma ya da silme işlemlerini bu şekilde başarılı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Bir yorum bırakınız...

*

McAfee

McAfee Nedir Ne İşe Yarar?

Günümüzde internet siteleri ve uygulamalar üzerinden pek çok yeni virüs cihazlarımızı tehdit ...
bilgisayar yedekleme

Bilgisayar Yedekleme Yöntemleri

Bilgisayar, üzerinden işlediğimiz bilgileri saklayan ve istediğimizde geri veren cihazdır. Bilgisayar, tablet, ...
footbal maneger 2021

Football Manager 2021 Tanıtıldı! İşte Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Günümüzün en popüler oyun serilerinden biri olan Football Manager serisi, yeni oyunuyla ...
twitter sesli dm

Twitter Sesli DM Özelliğini Test Ediyor!

Geçtiğimiz günlerde bazı güncellemeler alarak gündeme gelmeyi başaran Twitter, şimdilerde sesli dm ...
altyazı

Yabancı Film için Türkçe Altyazı İndirme Siteleri

Altyazı, yabancı dilde çekilen dizi, film ve belgesellerin orijinal seslendirilmesi nedeniyle kendi ...
göz yorgunluğu

Göz Yorgunluğunu Azaltan Android Uygulamalar

Android, Google ve Open Handset Alliance tarafından mobil cihazlar için yazılmış, Linux ...
driectx

Bilgisayar DirectX Sürümü Öğrenme

Directx sürümü öğrenme her bilgisayar kullanıcısının merak ettiği oldukça kolay şekilde öğrenilebilen ...
Heatmap (Isı Haritası) Nedir

Heatmap (Isı Haritası) Nedir, Ne İşe Yarıyor?

Heatmap yani ‘Isı Haritası’ SEO uzmanları tarafından bilinen bir kavramdır. Website analizinde ...